7 onderschatte erogene zones, waarover het tijd is om deze avond te onthouden

7 onderschatte erogene zones, waarover het tijd is om deze avond te onthouden

Het laagste lichaam is een volledig geweldige plek om Courtship te beginnen. Om te hint op de partner die je nu seks wilt, absoluut niet noodzakelijk genoeg om het voor geslachtsdelen te pakken of de kussenhals te bedekken.

Eerste, zachte massage van de voeten van plezier. Ze hebben de hele dag een enorme lading, dus wanneer de partner de voeten masseert, bestaat het niet alleen en niet zo veel seksueel verlangen, maar ook.

Ten tweede worden de voeten oneerlijk weinig aandacht tijdens seksuele spellen.

viagra voor mannen

Als je natuurlijk geen fans van voetfetisj bent. Voetmassage is een demonstratie van vertrouwen. De partner lijkt te zeggen: “Kijk, het is belangrijk voor mij dat u zich goed en comfortabel voelt naast mij”.

Innerlijk deel van de dijen

Met deze zone is er vrijwel hetzelfde als met de voeten – we letten zelden op haar. Maar tegelijkertijd aan de delicate binnenkant van de dijen zijn er een enorm aantal zenuwuiteinden.

Maag

Wees voorzichtig met de buik, sommige mensen hebben deze zone zo gevoelig dat zelfs een lichte aanraking is gevoeld als een tickness. En als een persoon verlegen is, is “schakelaar” naar erotische attitudes bijna onmogelijk. Maar als je je geliefde leuk vindt als je je vinger voorzichtig rond zijn navel rijdt of op zijn buikwoorden schrijft, zodat hij ze raden, – profiteer ervan om het te ontspannen en het te ontspannen.

Ribbenkast

We weten allemaal dat veel mannen en vrouwen gek zijn op zachte borst en tepels, super kamagra maar vergeet de zone-halslijn niet. Als sommige vrouwen zoals sensuele strelen en kussen van sleutelbeen, geven mannen de voorkeur aan agressievere aanpak. Nee, je hoeft hem niet in de zonne-plexus te slaan, maar niets hindert je de huid enigszins op zijn borst of besteed je tepels erop, waardoor een lichte vinkje is.

Klein van de achterkant

Ja, de enige plaats die je moe wordt aan het einde van de werkdag, doorgebracht in de zitpositie, heeft zeker aandacht nodig op bed. En niet alleen. De gebruikelijke, bijna onschuldige aanraking van de palm naar de plaats direct boven de billen is misschien geen grap om uw partner te maken. En als u een vleugje veel minder onschuldige slagen toevoegt, wordt een beetje lager gepassioneerd seks aan u verstrekt.

Dit is geen universele erogene zone – niet iedereen zal komen met de lik. Maar in voorzichtige lippen streken zich met de toppen van de vingers, zoveel intimiteit en vertrouwen, hoeveel u niet in meer gewone streel zult vinden. Als je partner niet leuk vindt als je je gezicht met je handen aanraakt, kun je zijn overdekte oogleden gewoon voorzichtig kussen of de punt van de neus van zijn neus breken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *